AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayetel kürsi okuyarak uyanmak düşmanından uzak olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Kahve falında dua okurken uyanmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okurken uyanmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okurken uyanmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayetel kürsi okunmasını istemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayetel kürsi yazısı görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli ayetel kürsi okumak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir