AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin dağıtmak

Kahve falında yasin dağıtmak

Kahve falında yasin dağıtmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin dağıtmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yasin dağıtmak sorunlarını gidereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında göğse yaslanmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında birine yasin okumak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizine yaslanmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında yas yerine gitmek bereketli günler geçirileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir