AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin kitabı dağıtmak

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, geçmişini arkada bırakacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak sevineceğine ve mutlu olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin dağıtmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin kitapları görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin kitabı görmek hayattan daha zevk alacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabını eline almak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir