AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek

Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek

Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kötü işlere girmeyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında yaşından büyük biriyle evlenmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça büyük biriyle evlenmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yaşça küçük biriyle evlenmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı biriyle evlendiğini görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç yaşta evlenmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük yaşta evlenmek ikisinin de çok rahat edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir