AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayanın mezarını görmek

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Kahve falında yaşayanın mezarını gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan birinin mezarını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birini mezarda görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir