AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan kişinin öldüğünü duymak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan kişiyi öldü görmek gitmediği yerlere gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan kişinin ölüm haberini almak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan birinin mezarını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir