AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezarını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birini mezarda görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir