AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan anne görmek

Kahve falında yaşayan anne görmek

Kahve falında yaşayan anne görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yaşayan anne gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan anneyi ölmüş görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan anneyi görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşayan anne görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan annesini ölmüş görmek zor bir döneme girileceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü duymak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir