AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında yaşayan kişinin öldüğünü duymak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan kişiyi öldü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan kişinin ölüm haberini almak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan bir kişiyi ölmüş görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir