AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, esenleyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini gülerken gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş sonra dirilmiş görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşayan birini hasta görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan eşinin öldüğünü görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşar görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan insanı ölmüş görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşayan eşini ölmüş görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir