AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birinin kabrini görmek

Kahve falında yaşayan birinin kabrini görmek

Kahve falında yaşayan birinin kabrini görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, huzurlu hissedileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yaşayan birinin kabrini gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında yaşayan birinin kabrini görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin ruhunu görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Kahve falında yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şansının da döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşayan birini gülerken görmek iyi halin geleceğine, aradığı çareleri bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan kişiyi öldü görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir