AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek güç ve kudret kazanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşanmış bir olayı gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Kahve falında yaşanmış bir olayı görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yaşanmış olayı görmek rızkından ve gelirinden olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olaylı düğün görmek çok başarılı olunacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrarengiz olaylar görmek zararını tamamen kapatacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terör olayları görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğa olayları görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında terör olayı görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karışık olaylar görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir