AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan birini ölmüş görmek

Kahve falında yaşayan birini ölmüş görmek

Kahve falında yaşayan birini ölmüş görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yaralarına da merhem olacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işlerinin düzene gireceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşayan birini ölmüş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan babayı görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşayan birini mezarda görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yaşayan birinin kabrini görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında yaşayan ölüler görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan babanın öldüğünü görmek gönül yaralarının iyileşeceği, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğü haberini almak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir