AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan babayı görmek

Kahve falında yaşayan babayı görmek

Kahve falında yaşayan babayı görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok büyük adımlar atacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan babayı gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında yaşayan babasını görmek kendi işine kavuşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan babayı görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan babayı ölmüş görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan babanın öldüğünü görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan birini görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanı yaşarken görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan arkadaşının öldüğünü görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında uzakta yaşayan birini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir