AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan ölüler görmek

Kahve falında yaşayan ölüler görmek

Kahve falında yaşayan ölüler görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşayan ölüler gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan ölüler görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini ölüp dirildiğini görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yaşarken görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yaşayan bir insanın öldüğünü görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yaşayan arkadaşının öldüğünü görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan babayı görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulur.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğü haberini almak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir