AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak şarkı söylemek

Kahve falında bağırarak şarkı söylemek

Kahve falında bağırarak şarkı söylemek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hatalı yollara gireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bağırarak şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında bağırarak şarkı söylemek hayattan elini eteğini çekeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bağıra bağıra şarkı söylemek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kalkmak sayılacağına ve sevileceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağıramadığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulur.

Kahve falında bağırarak dua etmek ticaret hayatına atılacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Kahve falında bağıran kadın görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir