AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş üzüm toplamak

Kahve falında yaş üzüm toplamak

Kahve falında yaş üzüm toplamak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaş üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında yaş üzüm toplamak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm satmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaş üzüm almak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında yaş beyaz üzüm yemek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yaş üzüm yemek Allah’ın kendisinden yana olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir