AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş siyah üzüm görmek

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş siyah üzüm gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Kahve falında yaş siyah üzüm yemek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yaş üzüm yemek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yaş üzüm görmek isabetli adımlar atacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm almak çok başarılı işlere imza atacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş beyaz üzüm yemek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm toplamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir