AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kurmak

Kahve falında saat kurmak

Kahve falında saat kurmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında saat kurmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında saat kurmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir ev kurmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında makina kurmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendi işini kurmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında devlet kurmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin kurmak esenleyeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir