AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara incir toplamak

Kahve falında kara incir toplamak

Kahve falında kara incir toplamak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara incir toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında kara incir toplamak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara incir ağacı görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında kara incir yemek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında incir ve erik toplamak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük incir toplamak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir üzüm toplamak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, insanlara öncülük edeceğine inanılır.

Kahve falında incir ve elma toplamak ayağa kalkacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir