AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş incir almak

Kahve falında yaş incir almak

Kahve falında yaş incir almak başarıdan başarıya koşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, itibar kaybedeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş incir almak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş incir almak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaş incir toplamak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Kahve falında yaş incir görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yaş incir yemek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz incir toplamak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında nar ve incir görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kazancını katbekat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir