AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya yasin okumak

Kahve falında hastaya yasin okumak

Kahve falında hastaya yasin okumak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, inancını bir kenara atacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, insanlara küsüleceğine delalettir.

Kahve falında hastaya yasin okumak gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında hastaya yasin okumak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında babaya yasin okumak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında korkup yasin okumak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabirde yasin okumak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda yasin okumak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasini yarım okumak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında türbede yasin okumak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir