AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağda üzüm kesmek

Kahve falında bağda üzüm kesmek

Kahve falında bağda üzüm kesmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, işlerin yeni kapılar açacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bağda üzüm kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında bağda üzüm kesmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Kahve falında üzümlü bağ görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında bağ ve üzüm görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında bağda üzüm yemek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağda üzüm görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir