AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağda üzüm yemek

Kahve falında bağda üzüm yemek

Kahve falında bağda üzüm yemek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, değer göreceğine, çalışmaları kötüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bağda üzüm yemek gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Kahve falında bağda üzüm yemek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında üzümlü bağ görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalettir.

Kahve falında bağda üzüm görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında bağda üzüm kesmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Kahve falında bağ ve üzüm görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdat hurması yemek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir