AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yarışmaya katılmak

Kahve falında bir yarışmaya katılmak

Kahve falında bir yarışmaya katılmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, onları koruyup kollayacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yarışmaya katılmak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bisiklet yarışına katılmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir yarışmaya katılmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında bir yarışmaya katıldığını görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında şarkı yarışmasına katılmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yarışmasına katılmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında güzellik yarışmaya katılmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yarışma programına katılmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışa katılmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir