AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım kaş görmek

Kahve falında yarım kaş görmek

Kahve falında yarım kaş görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancının sürekli artacağına, stresten uzaklaşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yarım kaş gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yarım kaş görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım halı görmek işindeki verimin artacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yarım insan görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım altın hediye almak başkalarının malına göz dikeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında yarım elma yemek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım namaz kılmak saygınlığına da saygınlık katacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Kahve falında sakalı yarım kesmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazı yarım bırakmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir