AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızına gelinlik giydirmek

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kızının gelinlik giymek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını gelinlik giydiğini görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek ferah bir eve geçileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir