AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yüzünde güller açacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın gelinlik giydiğini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının gelinlik giymek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulur.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kızını gelinlik giydiğini görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulur.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir