AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım ekmek görmek

Kahve falında yarım ekmek görmek

Kahve falında yarım ekmek görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kazancının günden güne artacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım ekmek gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Kahve falında yarım ekmek yemek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki yarım ekmek görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım ekmek vermek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım ekmek görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım ekmek almak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanı yarım görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, umutlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı yarım kesmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir