AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım ekmek almak

Kahve falında yarım ekmek almak

Kahve falında yarım ekmek almak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına yorulur.

Kahve falında yarım ekmek almak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yarım ekmek almak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında iki yarım ekmek görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında yarım ekmek yemek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım ekmek görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yarım ekmek vermek çareyi başka yerlerde arayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yarım seccade görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yarım traş olmak günbegün kötüleşeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliği yarım giymek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir