AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım ekmek yemek

Kahve falında yarım ekmek yemek

Kahve falında yarım ekmek yemek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Kahve falında yarım ekmek yemek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Kahve falında yarım ekmek yemek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında yarım ekmek görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım ekmek almak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki yarım ekmek görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım ekmek vermek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım armut yemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım elma yemek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, desteksiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir