AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım altın takmak

Kahve falında yarım altın takmak

Kahve falında yarım altın takmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aklına giren şeytana uyacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yarım altın takmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında yarım altın takmak diploma ve meslek sahibi olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek bir ömür olacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yarım altın almak hayatının iplerini eline alacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında yarım altın bulmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir