AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bot görmek

Kahve falında yarım bot görmek

Kahve falında yarım bot görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım bot gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz olmasına rağmen, diğer kişilerin problemleri veya stresli tavırlarıyla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yarım bot görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme bot görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında asker botu giymek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak bot görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi bot giymek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bot almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi bot görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işarettir.

Kahve falında kışlık bot görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir