AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım ay görmek

Kahve falında yarım ay görmek

Kahve falında yarım ay görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çekilen hasretin biteceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım ay gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında yarım ay görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında iki yarım ay görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Kahve falında yarım balık tutmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Kahve falında yarım örgü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım merdiven görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliği yarım giymek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında yarım kavun görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalı yarım kesmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir