AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yarım ay görmek

Kahve falında iki yarım ay görmek

Kahve falında iki yarım ay görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yüzüne kan geleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki yarım ay gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Kahve falında iki yarım ay görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yarım ay görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yarım kavun görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım kaş görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında iki yarım ekmek görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım adam görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında yarım duvar görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir