AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım altın bulmak

Kahve falında yarım altın bulmak

Kahve falında yarım altın bulmak gün günden daha da kötüye gideceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım altın bulmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında yarım altın bulmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek ekmek bulamayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında yarım altın takmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yarım altın almak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yarım altın hediye almak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Kahve falında yarım teneke altın görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarım altın çalmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir