AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım altın almak

Kahve falında yarım altın almak

Kahve falında yarım altın almak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yarım altın almak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım altın hediye almak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım teneke altın görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarım altın takmak yol alacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarımlık altın görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yarım ve çeyrek altın görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yarım altın almak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir