AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarasa ısırması görmek

Kahve falında yarasa ısırması görmek

Kahve falında yarasa ısırması görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kimden akıl soracağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yarasa ısırması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarasa ısırması görmek alım zorluğu yaşamayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yarasa görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yarasa görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yarasa görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru yarasa görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında yarasa öldürmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ana baba duası alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir