AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarasa yavrusu görmek

Kahve falında yarasa yavrusu görmek

Kahve falında yarasa yavrusu görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarasa yavrusu gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Kahve falında yarasa yavrusu görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru yarasa görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarasa ısırması görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi yarasa görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında büyük yarasa görmek makam sahibi olacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarasa görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında köpek ve yarasa görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir