Kahve falında uçan yarasa görmek

Kahve falında uçan yarasa görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan yarasa gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında uçan yarasalar görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında uçan yarasa görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ve yarasa görmek şansızlığın kırılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarasa ısırması görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve yarasa görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, variyetini çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük yarasa görmek parasız ve işsiz kalacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü yarasa görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru yarasa görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top