AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yarasa görmek

Kahve falında mor yarasa görmek

Kahve falında mor yarasa görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor yarasa gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında mor yarasa görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi yarasa görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşan yarasa görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yarasa görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve yarasa görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yarasa görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Kahve falında yarasa ısırması görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir