AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara dikişi görmek

Kahve falında yara dikişi görmek

Kahve falında yara dikişi görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yolunun hep açık olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yara dikişi gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında yara dikişi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikişli yara görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş yarası görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ele dikiş atmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş atılması görmek hayata karşı cesaretleneceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde dikiş görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş atılmak işinin gücünün rast gideceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir