AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bant görmek

Kahve falında siyah bant görmek

Kahve falında siyah bant görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, küslükleri gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bant gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah bant görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yara bandı almak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bant yapıştırmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulur.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında izole bant görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, arkasından iyi konuşulacağına inanılır.

Kahve falında bantlı para görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yürüyüş bandı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında bandırma yemek manevi olarak huzur içinde olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir