AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü bantlı görmek

Kahve falında gözü bantlı görmek

Kahve falında gözü bantlı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında gözü bantlı gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Kahve falında gözü bantlı görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında bandırma vapuru görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında bandırma görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yara bandı almak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saç bandı görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yürüyüş bandı görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında para bandı görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç bandı takmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir