AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında bademciğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bademcik şişmesi görmek çok hayırlı haberler alacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında bademcik ameliyatı olduğunu görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında bademcikleri aldırmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bademcik aldırmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bademcik ameliyatı olmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bademcik almak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş yemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir