AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademcik almak

Kahve falında bademcik almak

Kahve falında bademcik almak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında bademcik almak gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bademcik ameliyatı olduğunu görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bademcik aldırmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bademcik almak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bademcik ameliyatı olmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bademcikleri aldırmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bademcik şişmesi görmek işinin gücünün de rast gideceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir