AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademcik şişmesi görmek

Kahve falında bademcik şişmesi görmek

Kahve falında bademcik şişmesi görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, hainlik yapacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bademcik şişmesi gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Kahve falında bademcik şişmesi görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında bademcik ameliyatı olduğunu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bademcik almak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bademcikleri aldırmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bademcik aldırmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bademcik ameliyatı olmak tüm parasını kaybedeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerini şişmiş görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir