AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış kek görmek

Kahve falında yanmış kek görmek

Kahve falında yanmış kek görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yanmış kek görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzümlü kek yapmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kek görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, itibarının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kek görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işarettir.

Kahve falında kek kurabiye görmek parasına da para ekleyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kek yaptığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında tepside kek görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındıklı kek görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir