AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kek görmek

Kahve falında ekmek kek görmek

Kahve falında ekmek kek görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, günahlara, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kek gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ekmek kek görmek büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kek görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Kahve falında kekin piştiğini görmek hayal kırıklığına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limonlu kek görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında meyveli kek yemek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında kek yaptığını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kek kurabiye görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazır kek görmek huzur içinde yaşayacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir