AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı yanmış görmek

Kahve falında dükkanı yanmış görmek

Kahve falında dükkanı yanmış görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı yanmış gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Kahve falında dükkanı yanmış görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış dükkan görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil dükkan görmek doyasıya sefasını süreceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında dükkan komşusu görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpe dükkanı görmek bir ömür olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berber dükkanı açmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanda olmak konforunun yerinde olacağına, kime gideceğine inanılır.

Kahve falında dükkan temizlemek elinin darda kalmayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir